Om

Företaget

På Moment har vi som mål att alltid utföra ett bra jobb. Vi gör allting  inom snickeri- och kakelarbeten men vår specialitet är totala badrumsrenoveringar. Vi utför till exempel alla kakelarbeten inom Harryskoncernen (Finns på 37 ställen, både i Sverige och utomlands) inom storkök, allmänna miljöer och toaletter.

Vi arbetar främst i Falkenberg med omnejd men kan även åta oss arbeten i övriga områden. Vi arbetar helt enligt kundens önskemål men är gärna med och designar om det behövs. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert samt ett fast eller rörligt pris på arbetet enligt kundens önskemål. Vi har stor erfarenhet av ROT-avdragetkontakta oss gärna  för att se vad just er kostnad skulle bli.

Vi på Moment


Christer Helgesson
Mycket lång erfarenhet inom bygg och plattsättning. Genomgått Deitermanns (Maxit), Lip systemkurs och certifieringar för våtrumsarbeten.


Anton Jogren
Studerat byggprogrammet på Falkenbergs Gymnasieskola. 1½-års specialisering inom badrumsrenovering. Genomgått Deitermanns (Maxit), Lip systemkurs och certifieringar för våtrumsarbeten.

Hemsidan

Moments hemsida är baserat på publiceringsverktyget WordPress och temat K2. Hemsidan är utvecklad av Alexander Jogren under våren 2010 och ligger på webbhotellet One.com.